Naša prilagojena oblika zimske šole v naravi s 6. razredi je za nami. Prilagodili smo jo po najboljših močeh. Pa ne samo učitelji, tudi učenci in učenke oziroma smučarji in smučarke.

Resda nismo doživeli hotelskega druženja, bazena in ostalih aktivnosti, smo pa vso energijo usmerili v učenje smučanja. Vsak dan med prvimi na smučišču in skoraj zadnji pri odhodu domov. Rezultat vsega je bil, da sta prvi in drugi dan še en ali dva ležala na smučišču (seveda po padcih), v ponedeljek in torek se je pa slika spremenila. Delo brez ugovarjanja, tarnanja in jamranja je privedlo do tega, da si popolnoma vsi udeleženci lahko rečejo, da so PRAVI SMUČARJI.
Učitelji smo uživali v delu z vašimi otroki in bili presenečeni nad veseljem nad smučanjem, ki so ga pokazali. Starši, brez skrbi jih lahko sedaj kdaj pa kdaj peljete na smučišče in skupaj doživite tako lepe dni kot smo jih mi skupaj.
Zahvalil bi se vsej svoji učiteljski ekipi, ki je zares odlično opravila delo in pa tudi Vam staršem, ki podpirate našo vizijo, da so taka druženja in učenja res pomembna za vsestranski razvoj vaših otrok!
 
Miha Mlinar, vodja zimske šole v naravi
 

Related Images:

(Skupno 1.104 obiskov, današnjih obiskov 1)